Exclusief voor abonnees

Lukaku rondt voor vierde jaar op rij kaap van 20 goals: Monsterkiller? Nóg niet

Met zijn twee doelpunten gidste Romelu Lukaku op eigen houtje Manchester United naar de kwartfinales van de FA Cup.
Photo News Met zijn twee doelpunten gidste Romelu Lukaku op eigen houtje Manchester United naar de kwartfinales van de FA Cup.
"Dat doen we al jaren, hé." Romelu Lukaku grinnikte, maar kon een lachbui net bedwingen toen interviewer Des Kelly van 'BT' hem voorlegde dat hij weer de kaap van de 20 goals had gerond. 'Big Rom' is een van de constantste schutters in Engelse loondienst. Alleen zijn er twee straffere killers.

Zijn specifieke targets onthult hij liever niet. Zaterdagavond, na zijn twee goals in de FA Cup tegen Huddersfield, hield Romelu Lukaku (24) het voor de camera's van BT Sport op: "We have to keep going". Zoiets als: "We moeten op dit elan blijven verdergaan". Met zijn eerste dubbel in vijf maanden tikte Lukaku zijn teller bij Manchester United af op 21 goals. Een bevredigend cijfer, maar ook niet meer dan dat. Big Rom ziet het groter. Met stats die aanleunen bij die van de absolute wereldtop. 

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • raf peeters

  Hallo ,niet genoeg zou ik zeggen ,staat toch op de positie om nu net dat te doen ,de doelman zal ze zeker niet maken vanuit zijn doel ,als ie er nog in slaagt alles wat hij erlangs schiet binnen te krijgen is ie op de goede weg want dat zijn er meer dan 20 naast,toch kan hij niet voetballen,geef Messi en Ronaldo de ballen en ze zitten er allemaal in.

 • Alain Luppens

  Hij is een killer maar ik zou zeggen, een lompe killer

 • Sacha Van der Putten

  Buiten een stel kritische fans,zij die graag hun mening spuien op sociale media, zijn de meesten tevreden over zijn doelpuntenproductie mannen. Als je het beter kan, trek jullie voetbalschoenen aan....

 • Gaby SEVERIJNS-WOUTERS

  Dit is zijn spel, een ganse open ruimte voor hem, daar kan hij zijn kracht en snelheid optimaal gebruiken. In de kleine ruimte, wanneer zijn ploegmaats hoge druk uitvoeren voor het doel van de tegenpartij, komt hij hopeloos tekort door gebrek aan techniek en overzicht, dan zijn er betere voorhanden, zoals Dries en Batsuhay.

 • Willy Hermans

  Dat hij eerst maar eens tegen een topteam scoort om te bewijzen dat hij een ...spits is!