Lukaku reageert op de kritiek: "Ik wil er zeker van zijn dat als mijn team in nood is, dat ze op mij kunnen rekenen"

RV
RV RV
Hij begon uitstekend aan het seizoen, getuige zijn elf treffers in even veel wedstrijden, maar toch krijgt Romelu Lukaku nu heel wat kritiek te verwerken. Het kanon zwijgt namelijk al een tijdje. In een exclusief interview met Thierry Henry - ook zijn assistent-coach bij de Rode Duivels - op Sky Sports bijt 'Big Rom' van zich af.

Romelu Lukaku staat opnieuw voor een kraker met Manchester United. Zondag trekt de puntaanvaller naar zijn ex-team Chelsea. Een goede gelegenheid om de bonkige spits even te laten reageren op de criticasters, want Lukaku krijgt heel wat kritiek te verwerken sinds hij niet meer scoort. "Ik denk dat veel mensen mij al als een eindproduct bekijken", vertelt Lukaku.

"Ik ben 24. Je kan me nog niet bekijken als een soort eindproduct. Ik heb liever een jaar waarin ik steeds verbeter en verbeter dan dat ik meteen naar de top klim om dan weer af te dalen. Ik weet dat ik veel talent heb. Ik kan veel zaken: scoren met links of met rechts of met het hoofd. Maar ik wil ook creëren, ik wil meer assists geven. Ik wil er zeker van zijn dat als mijn team in nood is, dat ze op mij kunnen rekenen. Ik heb de perfecte leeftijd. Ik wil een winnaar worden en mijn carrière naar het volgende niveau brengen."
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronny Popelier

  Wat ben je met een fantastische dribelaar die met de moeite vier doelpunten scoort per seizoen. Kijk naar Everton. Romelu hield Koeman en Everton in zijn eentje recht. Romelu scoort altijd en overal. En dit verwacht een ploeg en trainer van zijn spits. Romelu speelt bij top ploeg Man -U en scoort opnieuw, wie doet hem na als Belg???? Juist niemand.

 • Marc Willems

  Super goede voetballer noem anders nog een belgisch voetballer die zoveel goals gemaakt heeft de engelse top competitie

 • eric debanne

  Is een goeie aanvaller maar niet compleet als speler en beperkt technisch en lees het spel moelijk

 • rudolf jacobs

  heel veel jaloerze mensen hier romelu,je doet altijd al je best,al is hetmet je armen zwaaien,en wat onbeholpen rondhuppelen,maar als heeft zen reden,als je geen fatsoenlijke aanvoer off passes krijgt kan je ook niet gaan scoren ,kijk naar vriend ronaldo,ook niks hee dit moment of de afgelopen maanden naar argentinie gekeken Messi ook niks hoor en dan plots gaat het weer wel.Man doe gewoon verder u best je komt er wel

 • norbert deploige

  Voetballen kan hij .....anders speel je niet in Manchester.....Verstandig ? Dat is een andere zaak. Niet op het plein en niet ernaast. De eigendunk van deze mens is oneindig..........