Lukaku: "Mij zal je niet horen zeggen dat 35 miljoen zo veel geld is"

PHOTO_NEWS
In Fan! heeft Romelu Lukaku openhartig gepraat over verschillende hete hangijzers: onder meer over zijn valse competitiestart, over zijn marktwaarde en over het overlijden van zijn maatje Junior Malanda. Hieronder een paar quotes.

Over zijn marktwaarde
(...) "Sommigen zeiden dat ik last had van druk na mijn transfer van Chelsea. Maar ik heb gewoon geen goeie voorbereiding gehad. Dus nee, die transfersom van 35 miljoen euro woog niet op mij. Omdat voor mij dat zelfs geen limiet is. Als ik een stap vooruit zet, zal ik nóg meer waard zijn. Mij zal je niet horen zeggen dat 35 miljoen zo veel geld is. Neen, ik wil volop tonen dat ik dat bedrag waard ben. Sterker: ik zal alles doen om mijn waarde nog te doen toenemen."

Dus nee, die transfersom van 35 miljoen euro woog niet op mij. Omdat voor mij dat zelfs geen limiet is. Als ik een stap vooruit zet, zal ik nóg meer waard zijn. Mij zal je niet horen zeggen dat 35 miljoen zo veel geld is

Romelu Lukaku in Fan!
PHOTO_NEWS

Over Malanda:
(...) "Na het ongeval heb ik de groep van mijn broer, allemaal gasten met geboortejaar 1994, toegesproken. De Groep van 94 zijn echte vrienden. Tortol Lumanza, Anthony D'Alberto, Jordan Atheba, Yannis Mbombo, Joris Kayembe, mijn broer Jordan: ik heb hen allemaal apart genomen en gezegd: Jongens, we hebben nu een missie. Voetbal is nu niet meer fun. Wat Junior wou, is dat we allemaal succesvol waren. Hoe oud waren we toen we elkaar leerden kennen? Tien jaar? Kijk waar we nu zijn. We zijn allemaal prof. Sommigen in een betere situatie dan anderen. Maar we hebben samen een missie. We moeten allemaal op een of andere manier succesvol zijn in het voetbal. Jullie moeten nu opofferingen doen want jullie beseffen niet dat het voetbal en het leven zo voorbij kunnen zijn." (...)

Na het ongeval heb ik de groep van mijn broer, allemaal gasten met geboortejaar 1994, toegesproken. De Groep van 94 zijn echte vrienden. Tortol Lumanza, Anthony D'Alberto, Jordan Atheba, Yannis Mbombo, Joris Kayembe, mijn broer Jordan: ik heb hen allemaal apart genomen en gezegd: Jongens, we hebben nu een missie

Romelu Lukaku in Fan!
PHOTO_NEWS

Ergernis bij aantal Evertonfans
Lukaku heeft zich de ergernis van een aantal Evertonfans op de hals gehaald. Na de wedstrijd tegen Chelsea zei hij, gezond ambitieus als hij is, aan Sporting Telenet dat "hij hoopte om ooit weer bij een topclub te spelen". Tabloid The Sun maakte ervan dat de spits nu al weg wil en het hek op sociale media was van de dam met de nodige verwijten in zijn richting. Everton betaalde vorige zomer 35 miljoen euro voor Lukaku, maar is niet zinnens hem te verkopen. De Rode Duivel, die 7 keer scoorde in 25 matchen, veranderde wel van makelaar. Hij staat dicht bij Mino Raiola, zaakwaarnemer achter Ibrahimovic en Balotelli.