Liverpool-ster parkeert peperdure Lamborghini... op gehandicaptenplaats

AFP
Normaal gesproken haalt Roberto Firmino deze pagina’s met een knappe goal of een gave assist, maar deze keer heeft de Braziliaan op een andere manier van zich laten spreken. Een heel wat negatievere...

De 27-jarige spits, dit seizoen in 35 confrontaties al goed voor 11 goals en 5 assists bij Liverpool, ging deze week met ploegmaats Alisson Becker en Alberto Moreno een hapje eten bij de Festival Food and Drink Grill in Liverpool. Firmino parkeerde zijn knalgele Lamborghini Urus (die nieuw zowat 290.000 euro kost) achteloos voor de deur, waarna hij met de smartphone in de hand en geflankeerd door vrouw Larissa Pereira het Braziliaanse restaurant binnenwandelde.

Alleen was hij daar iets bij uit het oog verloren. Hij liet zijn peperdure sportwagen achter op een gehandicaptenplaats, wat dus ook in het Verenigd Koninkrijk verboden is. Er wacht hem een maximumboete van omgerekend zowat 1.150 euro. Een peulschil, als je weet dat hij wekelijks zo’n 207.000 euro vangt.
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Bollen

  afslepen die kar , dat zou hem erger gevonden hebben

 • Johan Meulenbergs

  Deze gasten permitteren zich alles, lachen de gewone man gewoon uit.

 • willem merken

  Voor die boete moet hij welgeteld iets meer dan 13 minuten op de club aanwezig zijn.

 • Yves Vermeulen

  Rijverbod? Daar trekken die zich niks van aan. Voorbeelden genoeg, ook in Belgie. Hun speelgoedjes afpakken en dik laten betalen. Voetbal is door en door rot, maar zolang het een sport is waar massa's volk op af komt, zal er niks veranderen.

 • bart De cock

  Auto wegslepen en verkopen... En de opbrengst schenken aan een goed doel voor gehandicapten... Hier ook al vaak gezien, mensen die hun dure auto snel even parkeren voor de deur (op gehandicapten paring) en dan door de regen vlug naar binnenlopen... De enige handicap dat ze dan hebben is dat ze hun eigen waarde veel te hoog inschatten...