Liverpool-doelman van 62,5 miljoen euro gaat gruwelijk de mist in. Dat ziet ook tweede doelman Mignolet

REUTERS

Liverpool legde flink wat geld op tafel voor Alisson Becker. In de afgelopen zomermercato kwam de doelman na een meer dan uitstekend seizoen bij AS Roma voor 62,5 miljoen euro (een bedrag dat met tien miljoen euro aan bonussen nog kon oplopen) naar de Premier League. Vandaag ging het Braziliaanse sluitstuk op het veld van Leicester City echter gruwelijk de mist in. Wanneer Virgil van Dijk het leer achteruit legde, had de tweede duurste doelman ooit nog voldoende tijd om de bal weg te werken. De keeper besloot echter om een dribbel in te zetten en liep zich helemaal vast zodat Kelechi Iheanacho met het leer aan de haal kon gaan. Uiteindelijk deponeerde Ghezzal de 1-2 in doel. Vrijwel meteen zocht de camera Simon Mignolet op die als tweede doelman van Liverpool op de bank zat. 

Het was de eerste blunder van Alisson in 50 wedstrijden - hij neemt graag risico’s. Ook Mignolet ging in zijn Liverpoolcarrière wel eens de mist in. Gelukkig voor Alisson ging het niet ten koste van puntenverlies. Liverpool won uiteindelijk met 1-2 van Leicester City. 

REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick De backer

  als de coach niets van je moet hebben....

 • eric debanne

  Moet hiervoor Mignolet op de bank blijven ....??? Belachelijk wat een blunder toch ....!

 • nick heyman

  Guido, als je reactie geeft wel correct zijn !!! Simon geeft er alles aan gedaan om nr andere club te gaan!! Zelfs op huurbasis!! Mr herr klopp wou dr nie van weten, dus geeft Simon hem aan zijn contract te houden! Denk je da hij daar graag zit misschien? Feit da je van hem nooit negatieve reactie hoort bewijst welke prof hij net is!!!!

 • ETIENNE BOECKX

  Wat heeft herr Klopp weer verdiend aan deze ( vliegenvanger ) Allison 60 miljoen 10 % jawadde en ondertussen een wereldkeeper op de bank zetten ! Leve de witwaspraktijken in het voetbal !

 • Marcus Camps

  Karius ... Becker ... Het wordt wel bijzonder pijnljk voor Klopp.