Liverpool boekt makkelijke zege tegen Burnley en pakt 12 op 12

EPA
12 op 12 voor Liverpool. De ploeg van Rode Duivel Divock Origi, die vijf minuten voor affluiten mocht invallen, won van Burnley met 0-3. Doelpuntenmakers van dienst waren Alexander-Arnold, Mané en Firmino. 

Liverpool had geen moeite met Burnley. Het openingsdoelpunt kwam wel uit de lucht gevallen - letterlijk dan. Alexander-Arnold wou een van zijn typische voorzetten afleveren. Zijn center ging hoog, ver,... en in doel. Goal met een vleugje hilariteit. Burnley meteen voor een quasi onmogelijke opdracht. Zéker toen Mané de score verdubbelde. Hij schoot de 0-2 netjes voorbij doelman Pope.

In de tweede helft nam Liverpool wat gas terug, maar het kon toch nog eens scoren. Mo Salah zette zich goed door en de bal kwam uiteindelijk bij Roberto Firmino. De Braziliaan knalde de 0-3-eindstand tegen de netten. Makkelijk zege voor Liverpool, dat met een 12 op 12 alleen leider blijft.

AFP
Photo News
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.