Kane knalt zichzelf in de geschiedenisboeken en Tottenham voorbij Everton - Bleke Hazard en Chelsea kunnen niet scoren tegen Leicester

Getty Images
Chelsea is deze namiddag niet verder geraakt dan 0-0 tegen Leicester City. De Belgen van Tottenham mochten wel vieren. 

De eerste kans was wel voor de thuisploeg, maar na vijf minuten nam Leicester het commando al over. Vooral Vardy was een gesel voor de defensie van Chelsea. Courtois hield zijn ploeg meer dan eens overeind.

Dan was die andere Belg een pak minder aanwezig. Hazard presteerde erg bleek en werd nog voor het uur naar de kant gehaald. Kort nadien pakte chilwell twee keer geel op vijf minuten. Maar nog creëerde Chelsea amper kansen.

Zonder Hazard en de eveneens gewisselde Fabregas ontbrak het de thuisploeg aan creativiteit om het blok van Leicester uit verband te spelen. Chelsea doet zo een slechte zaak in de strijd om de tweede plaats en kan morgen Liverpool naast zich krijgen in de stand.

Tottenham wint eenvoudig dankzij recordman Kane

Tottenham heeft vanavond bijzonder eenvoudig gewonnen van Everton. Son, Eriksen en twee keer Kane zorgden voor 4-0, al had die score best nog hoger kunnen oplopen.

In de eerste helft viel weinig te beleven. Een doelpunt van Rooney werd terecht afgekeurd voor buitenspel en even later scoorde Son aan de andere kant. De Zuid-Koreaan scoort zo al voor de vijfde thuiswedstrijd op rij.

De tweede helft was amper afgetrapt toen Kane er randje buitenspel 2-0 van maakte. De spits was op recordjacht en had dat twaalf minuten later beet. De 3-0 was zijn 98e goal voor Tottenham. Daarmee stoot hij Teddy Sheringham van de troon als topschutter aller tijden van 'The Spurs.'

Tottenham morste nadien met de kansen, maar Eriksen maakte er uiteindelijk na een heerlijke aanval toch nog 4-0 van.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Didier Briglia

    allez de grote man is toch top!!! hahahaha de goesting was er niet.Dikke nekken