Jose Mourinho laat spits uit vorm Romelu Lukaku in Manchester: “Hij is geblesseerd”

Photo News
Geen Romelu Lukaku (25) in de kern van Man United voor de uitmacht tegen Bournemouth. De spits, worstelend met een vertrouwenscrisis en al negen matchen zonder goals, bleef achter in Manchester en krijgt rust. “Geblesseerd”, zegt Jose Mourinho.

Toen hij gisteren het lijstje van geblesseerden afliep, waaronder ook Marouane Fellaini, vernoemde Mourinho Romelu Lukaku niet. Maar volgens de trainer Jose Mourinho raakte ‘Big Rom’ geblesseerd op de afsluitende training, wat ze bij Man United doorgaans niet melden. Mourinho bracht vandaag opheldering: “Op de laatste training, na de persconferentie, voelde Rom iets. Een blessure die we de komende dagen zullen moeten bekijken.”

Paparazzi op de luchthaven in Manchester spotten Lukaku gisteren ook al niet bij de 21 spelers die afreisden naar Bournemouth.  Mourinho gisteren nog over Lukaku: “Hij staat nu negen matchen droog. Denk ik dat hij er de komende negen ook nul goals gaat scoren? Nee. Ik denk dat hij er een paar zal maken.” Maar niet tegen Bournemouth, nochtans een van de favoriete tegenstanders van Big Rom.

REUTERS
EPA33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Winne

  Jacques Hillaert, nog niemand zien schreien na overwinning in CL zonder de zelfverklaarde superspits...

 • Gaston FOUBERT

  Dat is ook wat telt in voetbal Kris, goals en nog eens goals !!

 • Kris Vervaeke

  Typisch voor alle pro's , tellen enkel de goaltjes ,,,,

 • jacques hillaert

  Wat een overdreven reactie tov Romelu , ze zullen nog schreien voor hem terug op te zetten, Manchester is echt niet goed bezig en hij is de dupe

 • Peter Winne

  Hij scoort op het WK tegen Tunesië en Panama. Niet tegen Japan, Brazilië of Frankrijk. In Engeland ook zelden of nooit tegen een topclub. Bekijk de statistieken eens iets dieper dan zijn totaal.