IJzersterke start bij United levert Lukaku trofee van "Speler van de maand" op

afp
Romelu Lukaku is door de Engelse spelersvakbond PFA uitgeroepen tot "Speler van de maand" in september. Voor de Rode Duivel is het een bekroning voor zijn blitzstart bij Manchester United. Lukaku tekende dit seizoen al voor zeven doelpunten in evenveel matchen in de Premier League.

En of Lukaku goed aan het seizoen begonnen is. De Manchester United-spits is wekelijks aan het kanon en deelt met stadsrivaal City de leidersplaats in het klassement. Manager Mourinho spreekt dan ook vol lof over zijn aanvaller. "Lukaku? Ik denk dat hij nu 165 miljoen euro kost", klonk het onder meer.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin Van Roy

  Fier op ons begië de prutsers er klopt iets niet, dit seizoen heeft Romelu al 10 wedstrijden voor Man U gespeeld en heeft hij 11 keer gescoord. dus ligt zijn minuten per goal aan 81 als hij elke wedstrijd 90 minuten heeft gespeeld. Lukaku heeft in zijn loopbaan al 183 doelpunten gescoord in 389 wedstrijden en dat is dan 191 min per goal indien hij in al deze wedstrijden alle minuten zou gespeeld hebben. wat niet zo is dus zullen de minuten wel dalen.

 • eric debanne

  Oke hij is goed maar heeft ze maar in het mandje te leggen eh ! Kijk de manier hoe Dries Mertens ziijn doelpunten maakt : Dat is een complete aanvaller !

 • Ronny Popelier

  Romelu Lukaku overal bejubeld en enorm gerespecteerd bij grote ploegen en Top trainers en. Krijgt staande ovaties van eigen supporters en tegenstanders. Enkel in Vlaanderen door enkelingen beschimpt en afgebroken enkel uit haat en jaloezie. Hoe simpel kan men zijn. De beste spits ooit in België en zo veel mee, Romelu is een pracht jongen met respect voor alles en iedereen. Kortom Romelu is top.

 • MrRealistic

  Volgens de anti's kennen die van de spelersvakbond daar niks van voetbal en is Lukaku fel overroepen. Oeps, laat die spelersvakbond nu net spelers zijn waarmee en waartegen Lukaku moet spelen. Een verdediger van Totenham zei het zo, als men hem ziet afkomen krijgt men er het kippevel van, alsof een rots op je afkomt, en ge weet dat die niet kan gestopt worden.

 • peter vandenbergh

  Grappig, kan zo 30 betere spelers deze maand noemen, krijgt hij dat nu echt omwille van die flutgoals ???