Ibrahimovic geeft hint over toekomst na succesvolle knie-operatie: "Binnenkort genieten we samen weer van mijn voetbal"

Getty Images
Zlatan Ibrahimovic is succesvol geopereerd aan zijn knie en zal volledig herstellen, stelt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De spits van Manchester United liet zich behandelen in de Verenigde Staten.

De 35-jarige Zweed raakte in april geblesseerd tijdens de return in de kwartfinale van de Europa League tegen Anderlecht. De rechterknie van Ibrahimovic klapte naar achteren door, toen hij na een luchtduel weer op het gras landde.

Medisch onderzoek bracht schade aan de banden van zijn knie aan het licht. Het seizoen is voor hem voorbij. Ibrahimovic onderging de operatie in het universiteitsziekenhuis van Pittsburgh, waar hij voorlopig ook zal revalideren. "Zlatan Ibrahimovic is met succes geopereerd aan zijn knie. Hij zal volledig herstellen en hoeft niet te vrezen voor het einde van zijn carrière", liet Raiola weten. "Hij is zijn revalidatie begonnen en blijft onder behandeling van dokter Fu en dokter Musahl."

Ibrahimovic had onlangs op Instagram al laten weten dat hij ervan uitging sterker terug te komen. Ook na zijn operatie blijft de Zweed positief en zette hij onderstaande foto op Instagram. Zijn contract bij Manchester United loopt tot komende zomer, wat betekent dat hij mogelijk zijn laatste wedstrijd voor de Engelse topclub heeft gespeeld.

Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon.

88.4k Likes, 1,394 Comments - IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Instagram: "Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon."