Het WhatsApp-berichtje waarmee Eden Hazard afscheid nam van zijn maats bij Chelsea

AFP

Eden Hazard (28) werd afgelopen donderdag voorgesteld bij Real Madrid. Zo heeft de aanvoerder van de Rode Duivels na zeven seizoenen Chelsea eindelijk zijn droomtransfer beet en ook op Stamford Bridge begint het zo stilaan te dagen dat ze hun smaakmaker kwijt zijn. Dat blijkt althans uit het verhaal dat flankverdediger Emerson Palmieri deed bij ESPN Brazil. “Het laatste berichtje in onze WhatsApp-groep was er eentje van Eden Hazard, waarna hij de groep meteen verliet. Het is raar. ‘Bedankt, ik hou van jullie mannen’, schreef hij. Sindsdien was er geen beweging meer in de groep en dacht ik: ‘Verdorie, nu is hij écht weg’”, aldus de Braziliaan.

Daily Mail publiceerde een screenshot van hoe het eraan toe zou kunnen zijn gegaan. Voor alle duidelijkheid; dit is geen screenshot uit de échte WhatsApp-groep van de spelers van de ‘Blues’.
Daily Mail Daily Mail publiceerde een screenshot van hoe het eraan toe zou kunnen zijn gegaan. Voor alle duidelijkheid; dit is geen screenshot uit de échte WhatsApp-groep van de spelers van de ‘Blues’.
Hazard met Emerson Palmieri.
AP Hazard met Emerson Palmieri.

BEKIJK OOK: Eden Hazard voorgesteld bij Real
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • andre poelmans

  @Yves Francois , ieder zijn mening... maar belgische voetbal ..dat tempo ligt 50% lager Kijk hoe Barcelona tik tak voetbal speelt. En nee dat is niet alleen Messi.

 • Tim Peeters

  @Chris Tophe, waarom zou die Nederlands moeten spreken? Geboren in Wallonië, opleiding in Frankrijk, loopbaan in Frankrijk en UK. En nu naar Spanje. Alderweireld kan toch ook nauwelijks of geen Frans - niet onlogisch als je geboren bent in Vlaanderen, opgeleid in Nederland en speelt in Engeland.

 • Ronny Popelier

  Begrijp gewoon niet dat er nu al transfers in kannen en kruiken zijn, oa transfer Eden Hazard. Nochtans is de opengesteld datum 1 juli , of telt deze datum gewoon niet.

 • ,Karl Georges

  @chris Tophe, en waarom zou Hazard in godsnaam Nederlands moeten leren. Voor een job als koning, volksvertegenwoordiger of als kassier in de supermarkt ? Of omdat men in Madrid al decennia lang die prachtige wereldtaal spreekt ... Nog zo eentje en de week is weer om.

 • Yves François

  @Willy, Spaans voetbal, man, da's toch saai ! Hazard zal hier en daar wel eens van kunsten laten zien, maar de Spaanse competitie, neen dank je ! Neem Messi weg bij Barca, en niemand spreekt nog van Spanje en voetbal.