Gooit Advocaat handdoek bij Sunderland?

GETTY
Dick Advocaat heeft er spijt van dat hij zijn contract bij Sunderland heeft verlengd. Dat meldt Daily Mirror. De manager zou zelfs overwegen om op te stappen. De clubleiding houdt Sam Allardyce achter de hand voor het geval de 'kleine generaal' de handdoek gooit.

Toen Advocaat een paar maanden geleden Sunderland in de Premier League hield, overhaalde clubeigenaar Ellis Short hem om er nog een seizoen aan vast te knopen. Advocaat ging akkoord op voorwaarde dat de selectie flink versterkt zou worden.

Teleurstellende transfers
De transfermarkt is nog tien dagen open, maar de mokkende manager verwacht niet dat Sunderland nog potten kan breken op de spelersmark. Volgens Advocaat ontbreken de financiële middelen gewoon. "Manchester City koopt een centrale verdediger voor 32 miljoen pond.t Chelsea speelt een keertje slecht en haalt Pedro binnen voor 22 miljoen. En wij komen aanzetten met Duncan Watmore. Dat is wel een verschil", klaagt Advocaat.

Allardyce in?
Mocht Advocaat de eer aan zichzelf houden, dan wordt Allardyce zijn opvolger. The Black Cats zaten van de zomer al achter hem aan toen Advocaat nog niet had bijgetekend. Allardyce heeft een schat aan ervaring en is nog nooit met een ploeg uit de Premier League gedegradeerd.

Manchester City koopt een centrale verdediger voor 32 miljoen pond. Chelsea speelt een keertje slecht en haalt Pedro binnen voor 22 miljoen. En wij komen aanzetten met Duncan Watmore. Dat is wel een verschil

Een mokkende Advocaat
AFP