Geen seconde op het veld, en toch zorgde Batshuayi met apart attribuut voor moment waar over nagekaart wordt

Batshuayi verwarmde zich aan een warmwaterkruik.
rv Batshuayi verwarmde zich aan een warmwaterkruik.
Chelsea ging gisteren met het kleinste verschil onderuit tegen stadsgenoot West Ham. Michy Batshuayi bleef de hele partij op de bank bij de Blues en de spits kon zich duidelijk niet verwarmen aan het voetbal dat zijn ploegmaats op de mat legden. De 24-jarige Rode Duivel greep op de bank naar een warmwaterkruik, om toch niet hélemaal te verkleumen in het kille London Stadium.

De Engelse regie bracht het trucje van 'Batsman' ook duidelijk in beeld, waarna er op de social media over werd nagekaart. "Dit zou hem meteen 50 wedstrijden schorsing moeten opleveren", zei de ene. "Batshuayi neemt de term 'benchwarmer' wel letterlijk", grapte iemand anders. Of hoe een voetballer ook zonder een seconde op het veld te staan de aandacht kan opeisen...  Bij de topclubs in de Premier League duiken warmwaterkruiken overigens wel vaker op. Op Manchester City, Manchester United, Tottenham, Liverpool en Arsenal maken de (buitenlandse) spelers er bij koud weer gretig gebruik van. Hoofdzakelijk Engelse Twittergebruikers lijken er zich aan te storen. Net zoals toeristen vanop het continent niet begrijpen dat de Engelse jeugd bij vriestemperaturen in een t-shirt of erg kort gerokt op stap gaat.  
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Attila Forian

  Als die jongen nu koud heeft? Bende zeikerds. Ze zouden zich beter op het spel richten.

 • Shakira moessa

  So what ?? Mag hij zich niet opwarmen ???

 • Roos Desreveaux

  vertederend, net een baby met zijn teddybeer,

 • walter mertens

  Als iedereen langs de zijlijn gaat lopen om op te warmen . dat is meer dan een ploeg hahahaha denk ff na he

 • Nico de Meurisse

  hij kan zich ook wat warm lopen langs de zijlijn...