Frans international noemt Chelsea 'niet overtuigend'

GETTY
Manchester City-middenvelder Samir Nasri pakte deze week uit met enkele straffe quotes. Nasri, die wel vaker in het nieuws komt met opmerkelijke uitspraken of wangedrag, laat weten dat hij niet onder de indruk is van Chelsea.

"Ik ben een grote fan van Mourinho, maar zijn team heeft mij toch nog niet kunnen overtuigen. Ik heb sommige wedstrijden gezien, fantastisch was dat niet. Ze zijn gewoon zeer sterk en hebben met Diego Costa een goede aanvaller lopen die veel scoort. Naar mijn mening gaan ze zeker nog punten laten liggen. Ik heb er dit jaar twee keer tegen gespeeld, een keer zelfs met tien en we waren beter dan hen."

Volgens Nasri moet Manchester City nu wel beginnen presteren en wedstrijden winnen. "Niemand weet zeker dat hij de Premier League op zijn naam kan schrijven op tien wedstrijden voor het einde.Het voordeel is dat Chelsea nog meedoet in de Champions League en de finale van de Capital One Cup te spelen heeft. Als we nu alle wedstrijden winnen, kunnen we druk zetten op Chelsea. Als we 90 punten halen, zijn we kampioen."

Verder had de contoversiële Fransman ook nog wat zelfkritiek. "Soms kan ik inderdaad een gigantisch arrogante eikel zijn, al is dat niet altijd slecht."

GETTY
AFP
GETTY