Feesten tot 7u 's ochtends: Depoitre en co schrappen hun terugvlucht na de redding en zakken stevig door in Londen

RV
Voor het seizoen werd Huddersfield Town door de kenners met stip genoteerd om te degraderen uit de Premier League. Woensdag stelden The Terriers echter het behoud veilig door 1-1 gelijk te spelen op het veld van Chelsea. Dankzij een treffer van Laurent Depoitre en dat werd dan ook stevig gevierd.

De ontlading was enorm groot bij de troepen van David Wagner. Na het laatste fluitsignaal kraakten de spelers in de kleedkamer al enkele biertjes. Het begin van een ongetwijfeld geweldige feestnacht. Normaal gezien stond er meteen na de wedstrijd al een terugvlucht op het programma, maar die werd met de toestemming van de trainer geschrapt om dan later met de bus terug naar West Yorkshire te rijden. Alleen zou de bestuurder met die lange trip zijn werkuren overschrijden. De spelers maalden er niet om en doken dan maar de nacht in Londen in waarna ze donderdagochtend met de trein weer huiswaarts zouden keren. Opnieuw met de toestemming van trainer Wagner dus. De baas gunde het zijn spelers met veel plezier. 

De spelers van Huddersfield Town doken dus het bruisende nachtleven van Londen in. Van Stamford Bridge ging het naar nachtclub Chinawhite om in de vroege ochtend dus de trein te nemen. Hoe vroeg? Op die vraag gaf Mathias Jorgensen, beter bekend als Mathias Zanka, een antwoord. Om 6u52 Engelse tijd plaatste de Deen volgende tweet op zijn account: "Nog altijd niet geslapen." Niet veel later kreeg de ploegmakker van Depoitre de vraag of hij geen hoofdpijn had. "Ik heb al betere ochtenden gehad, om eerlijk te zijn." Zanka nam het er maar al te graag bij. 

"Nog nooit zo trots geweest na een doelpunt"

Uiteraard deelde ook Laurent Depoitre in de feestvreugde. Met zijn doelpunt tegen Chelsea droeg de spits meer dan zijn steentje bij om 'operatie redding'. te doen slagen. "We hebben het gedaan. Ik ben nog nooit zo trots geweest na het maken van een doelpunt. We blijven in de Premier League", kon onze 29-jarige landgenoot zijn geluk niet op.  Eentje om niet snel te vergeten voor Huddersfield Town, die nacht van woensdag op donderdag.

WE DID IT!!! Never been so proud of scoring a goal! We stay in the Prem! 🎉😁

Een foto die is geplaatst door null (@laudepoitre) op

Trainer David Wagner werd op Stamford Bridge in de lucht gesmeten door zijn spelers.
REUTERS Trainer David Wagner werd op Stamford Bridge in de lucht gesmeten door zijn spelers.
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Photo News6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  goe bekeken van depoitre , op zijne leeftijd dik poen gaan verdienen, maar paar keer gescoord , doorzakken voor de goal om in te blijven , met zijn schuune madam op reis daarna , wil tekenen voor zo een leven , ge moet maar chance hebben zeggen ze in gent; cobw

 • karel dumez

  Als er zo’n fotooke verschijnt van Naingolan is het kot te klein ...

 • Arie Verwimp

  Beste patrick het is duidelijk dat jij de premier league niet volgt...dit is een van de sterkste competities die er zijn en buiten de top 5 kan iedereen van iedereen winnen ..ben blij voor huddersfield dat maar een kleine stad is in engeland.

 • Hans Willems

  En gelijk hebben ze. Zijn ook maar mensen

 • patrick roels

  Tis maar wat is er de vieren een gans seizoen zo slecht spelen nogthans zijn ze goe betaald omdat ze erin blijven???? Zegt veel over hun mentaliteit en schaamte gevoel

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00