Engelse analist snoeihard voor strafschopnemer Benteke: "Dit is een schande. De slechtste penalty die ik ooit gezien heb"

Photo News

Christian Benteke was 'talk of the town' gisteren, maar niet om de juiste reden. De Rode Duivel kon Crystal Palace in het absolute slot van de wedstrijd tegen Bournemouth bij een 2-2 stand naar de zege schieten vanop de stip, maar hij faalde.  En dat terwijl Luka Milivojevic (ex-Anderlecht) er eerder op de wedstrijd al een tegen de touwen knalde en dus eigenlijk ook aangewezen was voor de tweede. Phil Neville wond er in 'Match of the Day' dan ook geen doekjes om.  

"Dit is een absolute schande. Milivojevic schoot al raak vanop de stip en Benteke is verre van de beste strafschopnemer. Hij had hem nooit mogen geven. Milivojevic moet wat steviger in zijn schoenen staan. Als je 3-0 voor staat en de spits heeft nog niet gescoord, kan je de penalty misschien uit handen geven. Maar toch niet als je bij 2-2 in de laatste minuut je team levensbelangrijke punten kan schenken in de degradatiestrijd? Het is schandalig van Benteke, een man met zijn ervaring. Het is de slechtste penalty die ik ooit gezien heb. Hij verdiende het om te missen, met zijn attitude en egoïsme. Hij heeft zijn ploegmaats, manager en supporters in de steek gelaten.

AFP6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marnix laureyns

  Benteke is door de media gewoon veel te veel overroepen. Er lopen veel betere spitsen op de velden. Groetjes van ons

 • Roos Desreveaux

  iedereen kan toch een strafschop missen, en daarvoor zo een kabaal maken.een wereldspits in wording, we mogen blij zijn dat we zo een spits bij de nationale ploeg hebben, beter dan lukaku

 • Serge Van den Bosch

  Is maar een middenklasser ook....slechte speler. Geen meerwaarde!

 • Arie Verwimp

  Het wordt tijd voor benteke om te vertrekken uit engeland. Komt daar na gisteren nergens meer nog aan de bak.

 • Raymundo Goethals

  Benteke hééft helemaal geen sterke gerichte trap. Trapt als een sukkel met de vreef vooruit. Zelden een spits gezien die niet hard kan trappen. De keeper wist dat ook. Moet niet mee naar het wk. Mist 65% 1-1 met de keeper. Crystal palace is veel beter onder de Hodgson en zou niet mogen degraderen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00