Dubbelganger van Kevin De Bruyne loopt ook rond bij Manchester City: "Van ver lijken we wel tweelingen"

RV
Het zouden zomaar broers kunnen zijn, Kevin De Bruyne en Oleksandr Zinchenko. De gelijkenissen tussen de twee blonde spelers van Manchester City zijn op sommige momenten bijzonder treffend en dat heeft Zinchenko al in levenden lijve mogen ondervinden.

"Ik hoor het constant, geloof me", vertelde de 21-jarige Oekraïner aan The Telegraph. "Iedereen noemt me 'Kev'. Als ik op de bus stap, roepen de fans naar me: 'Kev, mogen we een foto nemen?' Dan draai ik me om en zeggen ze: 'Oh, het is Kevin niet'. Van ver lijken we misschien wel tweelingen, maar als we naast elkaar lopen, dan denk ik toch van niet. Ik ben wel knapper dan hem, zeker weten."

Die laatste kwinkslag geeft aan dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. In een video is bijvoorbeeld te zien hoe het olijke duo zich naar het trainingsveld begeeft waarop beide heren de ene plaagstoot na de andere uitdelen. "Jij bent mijn lelijke broer", grapte De Bruyne.

Zijn zogenaamde broer grijpt de laatste weken wel zijn kans. In de vier voorbije Premier Leaguewedstrijden verscheen Zinchenko al drie keer in de basis bij Manchester City. Voordien moest het jonge talent het vooral doen met wat minuten in de League Cup.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cooks Roy

  En geef Maggie een snor en ze lijkt op Oliver Hardy

 • vincent vankeerberghen

  Van heel ver denk ik. 50 a 70 meter? Iedereen met zo een truitje zal e dan wel op trekken zekers....

 • TAJC HENDRICKX

  Dubbelganger??? Zie ik dan zoooo slecht...

 • Bert Verhaegen

  Dubbelganger... Gewoon omdat ze dezelfde haarkleur hebben. Media zoeken het tegenwoordig wel heel ver.

 • Roland De Smedt

  Da's dan de media definiet van het woord dubbelganger. Als ge dat verschil niet ziet moet je dringend naar Pearl opticiens.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00