Exclusief voor abonnees

Dubbele kin, lockdownkapsel, maar vooral veel goals: is ex-Anderlechtspits Aleksandar Mitrovic eindelijk de wilde haren kwijt?

De pluizige haardos van Aleksandar Mitrovic.
Eleven De pluizige haardos van Aleksandar Mitrovic.
Zijn pluizige lockdown-haardos ging viraal, de pafferige kin minder. Zijn gewicht is sinds hij in Engeland speelt een werk- en twistpunt, maar Aleksandar Mitrovic (25) scoort met andere cijfers. Zo vergaat het ‘Mitrogol’ tegenwoordig in de Engelse tweede klasse: een ‘big boy’ klaar voor de stap hogerop. Is de ontvlambare ex-spits van Anderlecht eindelijk de - figuurlijke - wilde haren kwijt?

31 januari 2018. Camera’s draaien. Flitslichten gaan af. Met de kap op het hoofd, designer rugzak om de schouders stapt Aleksandar Mitrovic op Brussels Airport in een taxi die hem naar Neerpede moet voeren. Anderlecht heeft zijn ex-spits met een privéjet laten overvliegen uit Newcastle. Het contract ligt klaar. “Ik ben blij dat ik weer in België ben”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “Home. Eindelijk weer thuis.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.