Dokters "met verstomming geslagen" door wat aan het licht kwam bij onderzoek naar knie Zlatan

Photo News

Hij mag dan wel een zware blessure opgelopen hebben in de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht, toch blijft Zlatan Ibrahimovic vriend en vijand verbazen. Zo pakte het Zweedse 'Expressen' uit met een toch wel heel straf verhaal over de goalgetter van Manchester United. Volgens het blad zijn de dokters die hem momenteel behandelen blijkbaar "met verstomming geslagen" door waar 'Ibracadabra' allemaal toe in staat is. "Zijn knieën zijn zo sterk dat de dokters, dokter Fu en dokter Musahl, zeggen dat ze nooit eerder zoiets gezien hebben", zo trapt de krant af. "Hij heeft er al 20 jaar profvoetbal opzitten maar ze dachten niet dat het mogelijk was dat zijn knie nog zo proper was. Er was niks, maar dan ook niks van beschadiging aan."

En daar stopte het nog niet eens bij. "Zijn knie is zo sterk dat de dokters willen dat hij na zich zijn actieve loopbaan terug aanmeldt om er verdere onderzoeken op uit te voeren. Ze werken in het beste onderzoekscentrum ter wereld voor knieën en ligamenten. Ze voeren er veel onderzoek naar en dat is waarom ze de beste worden geacht", zo klinkt het ook nog.

Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon

702.2k Likes, 8,324 Comments - IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Instagram: "Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon"

AP