De pen is gevonden: Eden Hazard tekent nieuw contract

Uw krant kondigde het principiële akkoord begin december al aan en na lang twijfelen heeft Eden Hazard nu toch zijn contract verlengd. Het Belgische toptalent laat weten zeer blij te zijn met het nieuwe contract. "Ik ben hier sinds 2012 en ik heb me hier altijd goed gevoeld." Zijn eerdere verbintenis in Londen liep tot 2017. Hij ligt nu vast tot 2020.

Ook manager Mourinho ontvangt lof van Eden Hazard. De flankaanvaller zegt veel bijgeleerd te hebben in zijn jaren onder de succestrainer. 'The Special One' zelf is zeer tevreden dat Hazard het nieuwe contract toch ondertekend heeft. "Dat is een teken dat hij het volle vertrouwen heeft in de mensen rondom hem, die van hem de beste speler van de wereld te maken.

Here's the moment Eden Hazard put pen to paper on a new five-and-a-half-year contract with #ChelseaFC. #CFC

"Ik tracht de fans met mijn manier van spelen altijd plezier te schenken. Het is leuk te weten dat zij dit appreciëren. Ik hoop dat we de steun van de fans kunnen terugbetalen door prijzen te winnen, te beginnen met de Capital One Cup op Wembley.

Hazard is nu 24 en staat met stip op nummer 1 wat betreft succesvolle dribbels. Ook is  hij de speler waarop het vaakst fouten worden gemaakt in de Barclays Premier League.  In zijn 147 wedstrijden voor Chelsea heeft Hazard 43 keer gescoord. In 2013/2014 werd hij uitgeroepen tot speler van het jaar door de supporters.

De Rode Duivel, die in 2013 met Chelsea de Europa League won, was al langer in gesprek met de clubdirectie over een nieuw contract. Hazard zelf had ook nog een boodschap voor zijn fans.


A message from Eden Hazard to #Chelsea fans after he signed a new contract with the club... #CFC #ChelseaFC
Onze man in Engeland Kristof Terreur berichtte op 13 december al over het principieel akkoord.
Het Laatste Nieuws Onze man in Engeland Kristof Terreur berichtte op 13 december al over het principieel akkoord.