De opvallende reactie van Mourinho na de nederlaag van ManU tegen Arsenal

kos
Manchester United verspeelde gisteren dure punten in de strijd om de Champions League-tickets. De 'Mancunians', die met 2-0 verloren op het veld van Arsenal, prijken op de vijfde plaats, op vier punten van nummer vier en stadsgenoot Manchester City. Bovendien kan ook Arsenal virtueel nog over Fellaini en co wippen. Een journalist zou dan vrezen voor een gefrustreerde José Mourinho op de persconferentie na de match, maar de Portugese trainer leek zelfs opvallend tevreden te zijn.

Mourinho had zelfs mooie woorden over voor Arsenal en Arsène Wenger, met wie het in het verleden toch een paar keer stevig botste. "De fans van Arsenal zijn blij en dan ben ik ook blij", begon Mourinho zijn opvallende betoog. "Het is de eerste keer dat ik de supporters van de 'Gunners' zie lachen als ze het stadion verlaten. Ze weenden bij het verlaten van Highbury (het vorige stadion van Arsenal, red.) en dat deden ze ook na de overstap naar het Emirates Stadium."

"Maar vandaag was het dus anders. Ze zongen en zwaaiden met hun sjaals toen ze naar buiten stapten. En dat vind ik ook leuk voor hen. Arsenal is een grote club, Wenger is een uitstekende trainer en ik geniet niet van het feit dat ze geen grote prijzen meer kunnen winnen."

AFP
AFP
REUTERS