De Bruyne knalde met treffer tegen Leicester adembenemend record op de tabellen

AFP
Met een onhoudbare knal in de linkerbovenhoek liet Kevin De Bruyne gisteren tegen Leicester City alweer vlagen van zijn kunnen zien. Daarmee loodste hij Manchester City niet enkel naar een nieuwe overwinning, hij trapte zichzelf ook de geschiedenisboeken in. 

Met de nieuwe treffer had de Rode Duivel immers 76 matchen nodig om een beslissende voet te hebben in 50 doelpunten. Sinds hij in Manchester arriveerde heeft de Bruyne 16 goals op de teller. Bovendien staan er nog eens 34 assists achter zijn naam. Een record. Geen enkele rasechte middenvelder in de Premier League deed dat ooit sneller dan het aantal duels dat 'Kev' nodig had om die mijlpaal te bereiken. Stilaan de beste middenvelder op deze planeet? 
11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Roger Deprez

  Als men het dan toch heeft over Kevin en Hazard, de twee doelpunten van Hazard worden aan gebracht door iemand anders en het doelpunt van Kevin heeft hij zelf moeten voor zorgen, de heel verdediging gaat mee met de richting van de bal en in plaats van met rechts te stappen neemt hij hen tegenvoets en met zijn linker een wereld doelpunt (links zijn mindere voet?).

 • Jos driesen

  Idd debruyne is niks zonder een dirigent als Silva naast hem maar dat is logisch... hazard daarentegen heeft niemand nodig!!! Das het grote verschil, wees blij dat hazard speelt bij de Belgen, anders zullen het niet alleen weinig punten worden in de groepsfase maar ook weinig doelpunten! En sowieso radja moet ALTIJD spelen!!!!!

 • Hugo Van der speeten

  De Bruyne prachtige goal , maar wat dan gezegd van Hazard 2 prachtige goals en twee verbluffende assists en dat zonder een sterk middenveld het tegenovergestelde van De Bruyne die zonder Fernandinho ,Silva en Sané er niks zou van bakken. Misschien zijn we al teveel gewoon van Hazard dat de media zijn prestaties niet meer vernoemd.

 • Nico Trenson

  Nadat hij eerst 10 keer naar achteren heeft gepasd zeker. Bert

 • Bert Verhaegen

  Dezelfde spelvertragende Hazard die bij Chelsea het spel wel versneld, Nico?