Dat Origi Liverpool naar het delirium zou koppen, kon ook deze fan die nu een tattoo van de Rode Duivel op zijn been heeft niet voorspellen

De fan van Liverpool liet de voornaam van Origi op zijn bovenbeen tatoeëren nadat die voor de 1-0-zege had gezorgd tegen Everton.
RV/Photo News De fan van Liverpool liet de voornaam van Origi op zijn bovenbeen tatoeëren nadat die voor de 1-0-zege had gezorgd tegen Everton.

Haast niemand had gedacht dat Divock Origi de Merseyside derby zou beslissen. Ook Bailey Shaw niet. Op Twitter deed de supporter van Liverpool een gewaagde uitspraak toen onze landgenoot tegen Everton in de 84ste minuut mocht invallen. “Als Origi scoort, da zal ik een ‘Divock’-tattoo laten zetten. Wat bleek: in de extra tijd knikte de invaller de beslissende 1-0 in doel. Anfield Road ging helemaal uit zijn dak. Alleen zat Bailey Shaw allicht wel met een dubbel gevoel. De man die op Twitter als @ForeverRed98 door het leven gaat, hield zich echter aan zijn woord. “Kent er iemand een tattooshop waar ik deze week een afspraak kan maken?”

Zo geschiedde. Niet veel later zat de fan van Liverpool in een tattooshop. Shaw plaatste ook het resultaat al snel op Twitter. “Hier is het dames en heren, zoals beloofd. Mijn ode aan de grote Divock Origi.” De voornaam van Origi prijkt nu voor eeuwig op het bovenbeen van de man. Met de ‘i’ in het rood (de hoofdkleur van Liverpool) omgetoverd in het nummer 1 en de ‘o’ die in het blauw (de hoofdkleur van Everton) moet doorgaan als een 0. Best toch eens twee keer nadenken vooraleer je iets belooft op Twitter. 

Het moment: Divock Origi knikt in de extra tijd de 1-0 tegen Everton binnen. Goed voor de zege voor Liverpool.
Photo News Het moment: Divock Origi knikt in de extra tijd de 1-0 tegen Everton binnen. Goed voor de zege voor Liverpool.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.