Daar is het Real-gerucht weer: Hazard straks aan de slag in Spanje?

GETTY
Eden Hazard (24) staat volgens 'The Sunday Times' nog altijd op de radar van Real Madrid. Volgens de Britse kwaliteitskrant wil voorzitter Florentino Perez er komende zomer een nieuwe Galactico bij. De Rode Duivel zou eerste keus zijn.

Daar is het Real-gerucht weer. Elk jaar duikt het op, maar tot zover heeft de Spaanse club zich nog nooit officieel gemeld. Vandaag meldt 'The Sunday Times' dat Florentino Perez grootse plannen heeft met Hazard. De voorzitter van de Spaanse club brak al twee keer het transferrecord, eerst met Cristiano Ronaldo (94 miljoen euro), later met Gareth Bale (95 miljoen euro). Nu zou hij de portefeuille open willen trekken voor de smaakmaker van Chelsea. Ook omdat Ronaldo (PSG) en Bale (Manchester United) elders gewild zijn.  

Gesettled
Perez' grootste uitdaging, zo schrijft 'The Sunday Times', wordt de speler te overtuigen. Hazard is gesettled in Londen, tekende onlangs nog een miljoenencontract op Stamford Bridge en bij Chelsea is de ploeg rond hem gebouwd. Dat zou bij Real niet het geval zijn. The Blues zijn niet zinnens Hazard, Speler van het Jaar in Engeland, zomaar te laten gaan. Bij de club valt te horen dat onze landgenoot, momenteel niet in beste vorm, niet mag vertrekken. Ook niet voor meer dan 100 miljoen. Afwachten of Real zich ook effectief meldt.