Chelsea-voetballer Willian lijkt jonge fan eerst teleur te stellen, maar Braziliaan pakt dan toch uit met klassegebaar

rv
Daniel McGee, speciaal overgekomen uit Noord-Ierland, zal zijn eerste wedstrijd op Stamford Bridge (het stadion van Chelsea, red.) niet snel vergeten. De fan van elf vroeg een handtekening aan zijn idool Willian buiten het stadion afgelopen maandag. Maar de flankaanvaller gaf hem een nog grotere herinnering mee naar huis door met hem een balletje te trappen. En dat deed Daniel lang niet slecht.

Daniel McGee komt uit County Tyrone in Noord-Ierland en kon daarom pas voor het eerst een wedstrijd bijwonen van zijn favoriete club Chelsea. Tegen Burnley kreeg de elfjarige vier goals te zien, maar jammer genoeg voor hem werden die verdeeld onder beide teams (2-2). Toch zal de kleine jongen met een goed gevoel gaan slapen zijn. Hij vroeg Willian om een handtekening op zijn bal te zetten, maar in plaats daarvan stopte de Braziliaan om het leer hoog te houden. Dat lukte hem nog aardig ook. “Op het einde zei Willian dat ik best een goede voetballer ben”, sprak Daniel vol bewondering achteraf.

“Spijtig”

Zijn moeder Bernie vertelde op de website van Chelsea nog altijd onder de indruk te zijn en ze bedankte Willian voor het mooie gebaar. “Ik was bezig met de camera in te stellen toen Daniel op Willian afstapte, maar ik zag dat de speler hem de rug toekeerde en dacht ‘spijtig’. Maar eigenlijk vroeg Willian op zijn beurt om met mijn zoon te spelen. We waren zo onder de indruk dat we vandaag nog steeds in shock zijn.”

Zondag speelt Chelsea de topper op Old Trafford tegen Manchester United. Lukaku tegen Hazard, al is het afwachten of die eerste aan de aftrap zal verschijnen. ManU moet winnen om de vierde plaats van de Blues, die recht geeft op Champions League, over te nemen. Maar dan mag Arsenal (vijfde) niet meer sprokkelen dan een gelijkspel op het veld van Leicester City.

Willian Borges da Silva.
AFP Willian Borges da Silva.
EPA1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Natacha Verpoort

    prachtig!