Chelsea smeert Huddersfield en Depoitre verdiende nederlaag aan, Hazard laat zich meteen opmerken bij invalbeurt

Action Images via Reuters
Maurizio Sarri heeft zijn debuut in de Premier League niet gemist. Mooi voetbal bracht Chelsea (nog?) niet, maar het won wel efficiënt met 0-3 op bezoek Huddersfield. Depoitre mocht na de pauze invallen, maar ook de bonkige spits kon geen goals maken voor de Terriërs. Hazard kwam na 75 minuten van de bank en bediende amper vier minuten later Pedro voor de 0-3. De WK-hoogvorm is de Rode Duivel dus nog niet kwijt.

De aanwezigen in het Kirklees Stadium kregen weinig flitsend voetbal te zien de eerste 20 minuten. Het aanvallend voetbal dat Sarri met Napoli bracht, kon hij duidelijk nog niet implementeren bij Chelsea. Misschien was het daar wat vroeg voor. 

De 0-1 kwam dan ook volledig uit de lucht vallen. Willian zette de bal voor en bereikte zo Kanté. De kleine Fransman kraakte zijn schot, maar net dankzij die slechte trap fladderde de bal voorbij Ben Hamer in doel. Na 40 minuten spelen werd Alonso foutief neergehaald in de zestien. Nog geen Hazard op het veld en daarom mocht nieuwkomer Jorginho de 0-2 vanop de stip binnen trappen.

In het begin van de tweede helft mocht Laurent Depoitre invallen, maar de ex-AA Gent-speler kon nooit echt indruk maken. Chelsea domineerde, net als de eerste, ook de tweede helft. Na 75 minuten kregen de Chelsea-fans dan eindelijk Eden Hazard te zien. Het werd meteen duidelijk dat de Rode Duivel zijn WK-niveau nog niet verloren is. Na vier minuten bediende hij Pedro al voor de 0-3. De Spanjaard liet de assist niet liggen en lobde de bal netjes over Ben Hamer. Meteen ook de eindstand.

AFP
Photo News
REUTERS
Action Images via Reuters6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Van nuffelen Jos

  Noella, doorgaans als je met drie doelpunten verschil verliest is een nederlaag verdient. Een kleine nederlaag kan al eens het gevolg zijn van pech of een scheidsrechterlijke fout maar op 3-0 valt er meestal niets aan te merken.

 • Noella Vancompernolle

  Verdiende nederlaag? Nieuw begrip? Wat zijn de criteria om een nederlaag 'verdiend' te benoemen?

 • Florent Marien

  Hazard jongen, vertrek onmiddellijk naar een ploeg die voetbalt!

 • Joachim Albert

  toch proficiat aan Hazard om bij Chelsea te blijven en contract te respecteren In tegenstelling tot Courtois. Ok hij zal misschien teleurgesteld zijn maar toch respect

 • SAM Bedfort

  Die vindt ook dat hij zich even moet laten zien. Hazard zal erg ongelukkig zijn dit seizoen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00