Benteke kan weer lachen: spits zet nieuwe stap richting terugkeer

.
rv .
Christian Benteke traint weer op het veld. Dat heeft Crystal Palace, de Engelse werkgever van 'Big Ben' gemeld op Twitter. De spits blesseerde zich eind september in de wedstrijd tegen Manchester City aan de knie en ligt al zes weken in de lappenmand. 

Benteke maakt logischerwijs geen deel uit van de selectie van de Rode Duivels voor de oefenmatchen tegen Mexico en Japan, maar het gras kan de 26-jarige ex-speler van onder meer Liverpool, Aston Villla en KRC Genk dus wel opnieuw ruiken.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dave Janssens

    Veel beterschap Christian. Als het aan mij had gelegen had jij en niemand anders destijds als nr1 spits mee naar Brazilië meegegaan. Dat vertrouwen had uiteindelijk de ganse natie doen klaarkomen ben ik zeker van. Maar blessures bepaalden anders, en Wilmots ben ik ook niet.