Agüero bezorgt City zuinige zege tegen West Ham, De Bruyne en Kompany spelen hele match

Photo News
Manchester City
MCI
Manchester City MCI
1
0
West Ham United WHU
WHU
West Ham United
Manchester City heeft zich niet laten verrassen door West Ham United. De Citizens, met Kevin De Bruyne en Vincent Kompany in de basis, haalden het zuinig (1-0) van de Londenaars dankzij een penaltytreffer van de onvermijdelijke Sergio Agüero. Door de overwinning houdt City Liverpool in het vizier. De Reds wonnen vanavond op eigen veld met 5-0 tegen Watford en hebben één puntje meer op de teller staan dan City.
AFP
AFP
AFP
REUTERS
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • alfons moons

    Roger, en nu ga je waarschijnlijk vertellen dat hij moet spelen voor de Nationale Ploeg zeker ! Heeft vanaf begin dit jaar 1 (één) match gespeeld ! Zet hem op sterk water zo hebben we er nog iets aan !

  • Roger Deprez

    Kansen bij de vleet voor City maar hij wou er niet in, maar goed dat ze die penalty kregen. Toch een zeer mooie wedstrijd om naar te kijken hoe City probeerde de muur van West-Ham te slopen en met een zeer goede Kevin en een oerdegelijke Vincent.