Exclusief voor abonnees

440 km, 2.000 sprints: marathonloper De Bruyne is moe

Kevin De Bruyne verspeelde met City twee kostprijs tegen Burnley.
AFP Kevin De Bruyne verspeelde met City twee kostprijs tegen Burnley.
Als de tank tegen het WK maar niet leeg is. Drie letters van het woord dat Kevin De Bruyne (26) gebruikte om zijn gevoel te omschrijven werden vervangen door sterretjes: s***. Hij zit op het tandvlees, maar bijt door: "Omdat het niet anders kan." 440 kilometer staan er op zijn teller, zo'n 2.000 sprintjes. Doordraven maar.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Deprez

  Dit is zo eigen aan Vlamingen als wij een wereld topper hebben dan moet en zal hij afgebroken worden, nu bij Kevin, Wout en Greg en vroeger bij Tom en ga zo maar verder. In andere landen gaan ze op hun knieën liggen als ze zo top sporters hadden, maar hier gaan ze nog liever voor een buitenlanders supportteren. Er zijn Vlamingen bij die toch achterlijk zijn of zit dat negatieve in de gene.

 • Vanobberghen Eddy

  Ik schrik even als ik al de reacties lees. Wat een onzin. Kevin is uniek. Een jongen die alle respect verdient. Hij geeft zich altijd 200%. De artiest Kevin vergelijken met een postbode is er ver over. Blijkbaar is er in Engeland meer respect voor Kevin dan in Vlaanderen.

 • Florent Marien

  Eigenaardig, ik lees de ene dag zit hij in België, de andere dag in Spanje en de volgende in Amerika! Rusten doe je ter plaatse m.a.w. in GB. En 440 km op een seizoen, jongens toch, Van Avermaet heeft 7000 km in de benen voor het seizoen begint.

 • Hendrik Hollemaert

  Pffffff

 • marc van de poel

  Hij had natuurlijk ook postbode kunnen worden. Die hebben een velo.