“Was het je bedoeling?” De Bruyne dolt met rivaliserende coach na klassegoal

Het positiespel, of het gebrek daaraan, van Neil Etheridge speelde zijn rol. Toch deed het niets af aan de klasse van Kevin De Bruyne. Knalde vanuit een scherpe hoek Manchester City weer naar de leiding in de Premier League. Na de derde onderbreking door blessureleed komt De Bruyne stilaan onder stoom. Cardiff City, in acute degradatienood, weegt wellicht iets te licht als waardemeter. Zien wat dat zaterdag geeft op Wembley, voor de halve finales van de FA Cup. En vooral wat hij in de kwartfinale van de Champions League klaar krijgt tegen Tottenham. Het is ‘money time’ voor City, nog op koers voor vier prijzen.

Neill Warnock, de coach van Cardiff, kon na afloop van de wedstrijd wel nog lachen. Samen met zijn doelman klampte hij De Bruyne aan om te vragen of het echt zijn bedoeling was om die bal zo binnen te jagen, waarop de Rode Duivel al lachend “Nee, nee”, antwoordde.

AFP
AP1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Dubois

    Kevin en Eden,daarvoor kom je naar het voetbal kijken,wat een weelde hebben we toch in Belgie,geniet ervan mensen zoals de tijd met Kim en Justine.