"Rooney opgepakt voor dronken escapade achter het stuur"

Cavendish Press
De Engelse media zijn het zeker. Wayne Rooney is afgelopen nacht in aanvaring gekomen met de politie. De Everton-speler zat na een nachtje stappen dronken achter het stuur en mocht even later zijn verhaal doen op het politiebureau.

Wayne Rooney heeft er een minder aangename nacht opzitten. De Britse tabloidkrant 'Daily Mail' pakt immers uit met het nieuws dat de Everton-speler opgepakt werd door de Britse politie. De aanleiding voor zijn verhoor was een dronken rit van een café in Cheshire naar huis.

Rooney kwam vorige week nog in het nieuws nadat hij zijn internationale carrière voor Engeland vaarwel had gezegd en werd gisteren in een bar met een glas te veel op gespot. Volgens getuigen zou Rooney zich dansend op de tafels begeven hebben mét een eigen versie van enkele Oasis-klassiekers.

De Engelse ex-international verkeerde in het  gezelschap van Burnley-verdediger Phil Bardsley, maar besliste na zijn avondje op de lappen toch nog naar huis te rijden. Die rit lijkt de 31-jarige voetballer nu duur komen te staan.

photo_news
photo_news2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Heeft geen geld om een taxi te nemen ! Niet slim van Rooney maar ja ...

  • It is I

    Topgast!!