“Cute alert”: De Bruyne verschijnt met zoontje van drie op trainingsveld City

De Bruyne.
Twitter Manchester City De Bruyne.

Na de inspanning, de ontspanning. Kevin De Bruyne verscheen daags na zijn goal en assist tegen Sheffield United samen met oudste zoontje Mason Milian (3) op het trainingsveld. “Cute alert”, schreef Manchester City op Twitter. KDB blijft tijdens de feestdagen in Engeland, waar ze geen nood hebben aan een winterstop. Meer zelfs: op nieuwsjaarsdag moeten The Citizens aan de bak, thuis tegen Everton. 

Guardiola 3.0

City zal tot het einde van dit seizoen moeten leven met een rol als tweede beste, ver achter zijn grootste concurrent Liverpool. In juli hoopt coach Pep Guardiola op vier tot vijf nieuwe namen. Een serieuze opfrissing van zijn kern. David Silva (bijna 34) zwaait Manchester straks na tien jaar uit. Fernandinho (straks 35) heeft nog geen overeenkomst voor volgend jaar. Een nieuwe centrale verdediger, de vervanger van Kompany die er nooit gekomen is, is een prioriteit. Pep wil bouwen rond het geraamte van zijn elftal, met De Bruyne als spil. Jesus en Sergio Agüero krijgen er voorin mogelijk concurrentie bij. Op de linksachter beoogt de coach een wereldtopper. Vast staat dat Man City een forse make-over ondergaat. Man City onder Guardiola 3.0, nadat hij na zijn eerste seizoen ook meedogenloos enkele oudgedienden had afgeserveerd. Tot het zover is, blijft het behelpen. Met De Bruyne als de noodtape om de lekken te dichten. Zijn shortterm fix.

De Bruyne met zoontje.
Twitter Manchester City De Bruyne met zoontje.
Twitter Manchester City
Twitter Manchester City Twitter Manchester City5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jeroen Claesen

  De bruyne is een held voor onze jeugd. Klassebak.

 • Roger Deprez

  Eddy Hazard en Kevin zijn twee totaal andere spelers, de ene vertraagd en werk alleen op zijn klasse flits en de andere moet het hebben van snelheid, techniek en doorzicht. In verdedigend opzicht zijn het twee volledige tegen polen Kevin inzet en voortdurend druk maken en Hazard weinig beweging en wachtend tot de bal bij hem komt. België heeft een gouden generatie maar daardoor zal het nooit een prijs winnen.

 • Eddy Van Hoorenbeeck

  Kevin De Bruyne in de vorm van zijn leven. Hazard die na zijn blessure met Real nóg een versnelling hoger schakelt. Lukaku in zijn sas bij Inter, Alderweireld die speelt als nooit tevoren. Courtois die bij Real meer en meer boven water komt. Als Hazard en De Bruyne op het EK samenwerken zoals op het WK, dan zijn we nóg beter. Dan wórden de Rode Duivels de gouden generatie.

 • Jurgen Tack

  Zit in de vorm van zijn leven.

 • daniel d'hulst

  Topper