Pozuelo steelt bij debuut in Toronto meteen de show met twee absolute prachtgoals

Alejandro Pozuelo heeft zijn debuut bij Toronto in de Major League Soccer allerminst gemist. De Spanjaard, die niet meteen op veel begrip kon rekenen van de Genkse fans bij zijn vertrek, scoorde meteen twee keer in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen New York City. Eerst toverde hij vanop de stip een ‘Panenka’ uit zijn sloffen, nadien pakte hij uit met een héérlijke lob. Zo ging het meteen van 1-0 naar 3-0. Oh ja: voor de 1-0 van Altidore had hij ook al de assist geleverd. In minuut 79 werd hij -hoe kan het ook anders?- onder luid applaus vervangen. Van een droomdebuut gesproken...

“Dit is een ongelofelijke start”, zei Pozuelo na afloop. “Ik wil alleen iedereen bedanken voor de steun, mijn ploegmaats... Dit is een fantastisch begin. Nu moeten we de lijn doortrekken.” Toronto staat in de Eastern Conference aan kop met negen punten uit drie wedstrijden.

AP
USA TODAY Sports
AP
AP
AP15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Louis Meeus

  En wat is het niveau eigenlijk van die competitie?

 • Tim Mostmans

  Toch zot dat ze hem gewoon hebben kunnen komen halen buiten de transfermomenten. Stiekem hoop ik dat em zenne teen breekt en rest van seizoen uit is.

 • Roger Deprez

  Pozo in Genk is verleden tijd en wij gaan verder en hebben genoeg kwaliteit om mee voor de titel te gaan, wij wensen hem en zijn familie een mooie tijd in Toronto.

 • hugo wouters

  Wat een entree van Pozuelo, echt op zijn "Messiaans" Wel degelijk een groot verlies voor Genk, trouwens transfers tijdens het nog actieve seizoen mocht niet toegestaan worden. Deze transfer is hem wel toegewenst omwille van het financiële aspect maar dat had ook gekund na de competitie.

 • Patrick Weyers

  De schande is niet Pozuelo die kiest voor het geld. De schande is dat het mogelijk is dat je een speler moet afgeven en zelf geen vervanger meer mag aanschaffen. Transferperiode voorbij in een competitie is voorbij voor iedereen.