Ploegmaat van Lukaku en Mirallas opgepakt na dronken rit

De Ierse international Darron Gibson (hier op een archiefbeeld op stap met zijn vriendin) zou ook een ongeval veroorzaakt hebben.
PHOTO_NEWS De Ierse international Darron Gibson (hier op een archiefbeeld op stap met zijn vriendin) zou ook een ongeval veroorzaakt hebben.
Everton-middenvelder Darron Gibson is opgepakt door de Britse politie. Hij zou dronken een ongeval met een fietser hebben veroorzaakt en daarna vluchtmisdrijf hebben gepleegd. In het seizoen 2006-2007 werd de ex-speler van Manchester United ook uitgeleend aan Antwerp.

De BBC berichtte dat de 27-jarige Ierse international opgepakt was door de Britse politie voor het rijden met een te hoog alcoholpercentage in zijn bloed. De ex-speler van Manchester United zou bovendien een ongeval hebben veroorzaakt en nadien vluchtmisdrijf hebben gepleegd.

"De arrestatie staat in verband met een ongeval op zondag 16 augustus. Toen werd de politie opgeroepen voor een ongeval waarbij een auto een fietser had aangereden en nadien vluchtmisdrijf had gepleegd. De chauffeur van de auto had nadien in een nabijgelegen benzinestation ook nog een pomp geraakt", zegt de woordvoerder van politie van Manchester.

Bosuil
Gibson is in het team van Rode Duivels Romelu Lukaku en Kevin Mirallas geen vaste basisspeler. Vorig seizoen kwam hij in alle competities samen 14 keer in actie voor de 'Toffees'. Hij behaalde ook al 22 caps voor Ierland, waarin hij één keer scoorde. De geboren Noord-Ier was met Ierland aanwezig op EK 2012 in Polen en Oekraïne, maar kwam op het toernooi niet in actie. In het seizoen 2006-2007 werd hij door Manchester United even uitgeleend aan Antwerp. Op de Bosuil kwam Gibson tot 17 optredens in de Belgische tweede klasse.