Pakte Sergio Ramos uit met een smerige fout op Sterling? Real-verdediger gaat met nieuwe beelden in de tegenaanval

RV

Sergio Ramos kreeg na het treffen met Engeland in de Nations League heel wat voetballiefhebbers over zich heen. Op beelden die verspreid werden op sociale media leek de Spaanse international in het met 2-3 verloren duel zijn voet op Raheem Sterling te zetten. De speler van Manchester City lag al op de grond na een voorgaande actie en probeerde met een sprongetje zelfs een strafschop te versieren. Iedereen sprak van een gemene fout van Sergio Ramos, maar de verdediger van Real Madrid verdedigde zichzelf. De ploegmaat van Thibaut Courtois plaatste beelden van het incident vanuit een andere invalshoek op zijn Twitteraccount. “Niets meer te zeggen”, schreef Ramos erbij. De Poolse ref Marciniak gaf de Spanjaard uiteindelijk ook geen kaart.

Opvallend: eerder in de wedstrijd kreeg Ramos zelf een stevige tackle te verduren van Eric Dier. 

Twitter/AFP104 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karel Bellen

  Zeer zware fout, rode kaart!

 • rudolf jacobs

  sterling is wel een gekend ettertje en kaartennaaier,maar ramos is ook niet van de braafste hoor maar is wel een harde om tegen te spelen ,

 • Roger Deprez

  De vuilste in Europa die Ramos er is altijd wat die speler en die Engelse speler deed een zuivere tackle wel met volle overgave maar hij heeft de bal.

 • Marcel Bontinck

  Die Sterling verdiend 6 weken schorsing wegens comedie.Heeft zijn been al vast voor Ramos nog maar in de buurt is.

 • frankie bressinck

  Ramos in de fout? Die Sterling heeft de hele wedstrijd geprobeerd zijn tegenstander een kaart aan te naaien! Hij gaat spectaculair tegen de grond alsof hij geraakt is door een kanonskogel, en 1 minuut later staat hij gewoon op een speelt hij verder!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00