Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet Real-Belgen dobberen in het oog van de storm: “Maar Zizou lacht alle twijfels weg”

Real Madrid's Eden Hazard ! only BELGIUM !
Photo News Real Madrid's Eden Hazard ! only BELGIUM !
Nieuwe nederlaag voor Real Madrid. De crisis neemt steeds grotere ­vormen aan. En onze landgenoten dobberen in het oog van de storm. Nóg slechter kan Hazard niet spelen, terwijl de geblesseerde Courtois moest toezien hoe concurrent Navas tegen Spurs een wereldpartij keepte. Maar Zizou lacht alle ­(Belgische) twijfels weg.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roos Desreveaux

  Is de Chef voetbal nu real madrid watcher geworden? en maakt hij reportages niet meer van het belgisch voetbal. niet interessant genoeg blijkbaar.

 • Eddy Van De Velde

  Cariere van Hazard zit er op. Volgende stap China of Midden Ooosten.

 • jose ceraia

  Heb zo de indruk dat Chef voetbal weinig afweet van de Spaanse mentaliteit.Als je 2 matchen slecht speelt, sta je al met 1 been in de vitrine.Heb het vanaf dag 1 gezegd, Hazard is geen type speler voor Real,ook niet voor Atletico of Barca.Zidane zal hem verdedigen, totdat Perez er zijn buikje van vol heeft. Een man met heel veel invloed in Spanje.Bale moet weg, en Marcelo wil weg,ze zullen er bij Real nog spijt van krijgen.Ramos goed met de kop, voor rest een dikke nul.

 • Jan Jansen

  Hazard heeft nog nooit een club naar het hoogste nivo (bijv. CL finale) kunnen leiden, dus waarom nu wel?

 • Marcel Vanderschoten

  Wacht maar...over enkele weken speet hij allemaal naar huis ;). Top !