Nieuw vierjarig contract ligt klaar voor 'The Special One'

PHOTO_NEWS
Dankzij de sterke resultaten van Chelsea ligt er volgens de Times een nieuw vierjarig contract klaar voor José Mourinho. De huidige verbintenis van 'The Special One' vervalt in 2017.

De Portugese succescoach tekende in juni 2013 een vierjarig contract in zijn tweede periode bij Chelsea. Alles loopt op wieltjes bij de club van Eden Hazard en Thibaut Courtois: Chelsea staat autoritair op kop in de Premier League en in de Champions League wenkt de kwartfinale. Daarenboven spelen ze volgende week zondag ook nog de finale van de Capital One Cup tegen Tottenham. Daarom wordt verwacht dat Mourinho snel een contractverlenging zal krijgen zodat hij ook na 2017 nog coach is. Volgens The Times ligt er een contract van vier jaar klaar.

Vorig seizoen eindigde Chelsea zonder prijzen, maar nu staan ze eerste in de Premier League met 7 punten voorsprong op Manchester City met nog 13 wedstrijden te spelen. In de Champions League speelde Chelsea 1-1 gelijk in de heenronde van de achtste finales in Parijs tegen PSG. Tottenham is de enige ploeg die nog verslagen moet worden om de eerste League Cup sinds 2007 te winnen.