Niet Leo, maar ‘Real Madrid-fan’ Mateo Messi stal de show op Ballon d’Or

Messi met zijn vrouw Antonella en zoontjes Thiago (l) en Mateo.
AFP Messi met zijn vrouw Antonella en zoontjes Thiago (l) en Mateo.

Leuk moment vlak nadat Leo Messi uitgeroepen werd tot Ballon d’Or 2019: de reactie van Mateo Messi (4). Die kon met zijn vreugde even geen blijf en maakte wat gekke bewegingen, terwijl zijn broer Thiago (7) op datzelfde moment stoïcijns voor zich uitkijkt en gewoon even geniet van het moment. Een tweet van de officiële organisatie ‘France Football’ die al snel viraal ging. Alleen Ciro ontbrak in het Parijse ‘Théatre de Châtelet’ om het plaatje compleet te maken. De kleine broer moet er nog twee worden en was nog niet van de partij.

Die Mateo Messi blijkt overigens de belhamel ten huize Messi te zijn. Zo vertelde Leo onlangs dat hij al eens gepest wordt door Mateo na verlies met FC Barcelona. “Mateo houdt van de sport en draagt geregeld voetbalshirts”, aldus de zesvoudige winnaar van de Ballon d’Or bij TyC Sport. “Zo was hij plots voor Liverpool, nadat ze ons in de halve finale van de Champions League uitgeschakeld hadden. ‘Ik ben Liverpool, ik win van jou’, zegt hij dan. Of na de verloren Spaanse bekerfinale, dan was hij plots Valencia. Het gaat zelfs zo ver dat hij voor de tv juicht voor de goals van Real Madrid, gewoon om zijn oudere broer te pesten. Die is dan wel voor de volle 100 procent voor FC Barcelona en wil geen match missen.”

rv

Leo Messi wint zijn zesde Ballon d’Or:

Samen met Frenkie de Jong en zijn partner Mikky Kiemeney.
AFP Samen met Frenkie de Jong en zijn partner Mikky Kiemeney.
Ook de Bulgaarse FC Barcelona-legende Hristo Stoichkov mocht mee op de foto.
EPA Ook de Bulgaarse FC Barcelona-legende Hristo Stoichkov mocht mee op de foto.
AFP
Messi met Ciro op het einde van vorig seizoen.
AFP Messi met Ciro op het einde van vorig seizoen.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carlos Simonis

    Van alle grote voetballers die er zijn geweest, legendes, grootheden, daar kunnen de meeste voetballiefhebbers wel 5 tot 10 prachtige acties van herinneren. Messi flikt dat ieder seizoen, en dat al 14 jaar lang. Zijn dribbels, doelpunten, zijn assists, vrije trappen, men kan daar wel een top 100 van maken. Teveel om op te noemen. Dit is ongekend.

  • Emiel Tijtgat

    Wie twijfelt eigenlijk nog aan de ongelofelijke klasse van Messi ? Dit zie je toch van uren ver dat dit de beste speler ALLERTIJDEN is. Bekijk een 500 goals van Messi en 500 van Ronaldo en dan zal je pas zien hoe groot het verschil is. Ronado heeft de laatste 3 JAAR geen man kunnen dribbelen, 84 vrijschoppen zonder goal, hoe kan je dan in godsnaam de beste zijn. geniet nog van de haren dat Messi zal voetballen wat daarna is het gedaan. Gr Voetbal kenner

  • Polutnik Ronald

    Messi is ook wel de beste , hij heeft steeds dezelfde vorm op het plein . Tegenover andere spelers , die zeggen dat ze een dipje hebben of ik ben nog niet aan mijn kunnen of ik kan nog progressie maken of nog ik zit nog maar aan 80 procent. Dat alles hoor je niet bij Messi..