Nainggolan wijst Roma de weg en zet Mertens en Napoli onder druk voor tweede plek


AS Roma 3-0 Chievo All Goals & Highlights HD 08... par ak-productions
AS Roma heeft vanmiddag gedaan wat het moest doen om nog kans te maken op de tweede plaats. De 'Giallorossi' haalden het in eigen huis met 3-0 van Chievo Verona. De Romeinen springen zo over Napoli in de stand, maar Dries Mertens en co. spelen vanavond (20u45) nog op het veld van Torino. Radja Nainggolan stond 90 minuten tussen de lijnen, hij opende de score voor AS Roma.

Na achttien minuten vond 'il Ninja' de weg naar doel. Hij probeerde eerst een steekballetje te geven, maar het leer kwam terug in zijn voeten terecht. Dan maar uithalen, dacht Nainggolan, 1-0. Zes minuten voor het rustsignaal zorgde Rüdiger voor de dubbele voorsprong toen hij van dichtbij binnen knikte, 2-0. Rond het uur mocht Totti invallen - zijn 600e match in dienst van Roma - en hij zag hoe Pjanic vijf minuten voor affluiten de eindstand op het bord zette, 3-0.

Dankzij de zege wippen de Romeinen over Napoli naar de tweede plaats, AS Roma heeft nu 77 punten. Dat is er eentje meer dan Napoli, maar Mertens en co. spelen straks nog op het veld van Torino.