Nainggolan in oog van Italiaanse storm na uitlatingen over Juventus: "Ik haat die ploeg"

Photo News
Radja Nainggolan heeft zich niet bepaald populair gemaakt bij de fans van Juventus. In een filmpje dat momenteel viraal gaat in Italië haalt de middenvelder van AS Roma namelijk keihard uit naar de regerende landskampioen. "Ik haat Juventus. Ze winnen altijd dankzij een strafschop", windt de Rode Duivel er geen doekjes om.

Het filmpje, dat gepubliceerd werd op de website van de Corriere dello Sport, werd gemaakt door twee fans die Nainggolan konden spreken aan de uitgang van het trainingscentrum Roma in Trigoria. De middenvelder lijkt wel niet te beseffen dat hij gefilmd wordt.

"Juventus wilde me ooit aantrekken, maar dat aanbod heb ik meteen geweigerd", aldus 'Il Ninja'. "Ik haat Juventus al van bij mijn geboorte. Ook toen ik bij Cagliari speelde, wilde ik altijd van hen winnen. Ik zou mijn ballen geven om Juve te verslaan, echt waar. Ze winnen altijd omdat ze cadeaus krijgen van de scheidsrechter."

"Ik ben naar Rome gekomen om prijzen weg te kapen voor de neus van Juventus en dit seizoen zal dat ook lukken. Gebeurt dat niet in de competitie, dan zeker wel in de Coppa Italia." De uitspraken van Nainggolan maakten meteen heel wat reacties los op de sociaalnetwerksites.

AP
REUTERS