Mulder en Degryse over verloren seizoen Hazard: “Eden moet nu strikt leven tijdens korte vakantie”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Onze analisten Marc Degryse en Jan Mulder lieten zich uit over de situatie van Eden Hazard. Die kon in de match tegen Manchester City weer niet overtuigen. Een verloren seizoen voor de Rode Duivel. “Een Hazard op zestig procent van zijn mogelijkheden moet je niet laten spelen”, stelt Degryse. Mulder: “Ik had bijna medelijden met hem. Hij deed me in niets denken aan dé Eden Hazard. Hopelijk komt het nog goed. Het is zaak om tijdens deze korte vakantie strikt te gaan leven.” Degryse: “En hopelijk wordt die enkelblessure geen chronisch probleem.” 

Bekijk het volledige gesprek over Hazard in de video hierboven. 

Lees ook: 

Spaanse sportkranten zagen bleke Hazard tegen City, die na de wedstrijd toch weer een ijszak nodig had: “Nooit de speler die Real kocht van Chelsea”

Eden Hazard.
Photo News Eden Hazard.9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wim Gijs

  Hazard valt door de mand, nogmaals... Ik heb nooit gesnapt wat iedereen in hem zag. Ook bij de RD was hij nooit een meerwaarde! Hopelijk gaan ze dat nu eindelijk inzien...

 • bert michielsen

  ben al jaren Real-fan en als zodanig zag ik hem absoluut NIET graag komen. Het stemt mij droevig om nu te moeten zeggen “told you so”. Hij past gewoon niet in Real. Hij is overduidelijk een Zidane-mannetje, en zodoende krijgt hij krediet van de andere spelers. Maar Zidane weg, ik geef hem geen maand meer bij Real. En terecht. Mbappe was degene die Real had moeten aantrekken.

 • Marcel Vanderschoten

  Werner heeft groot gelijk.

 • Roger Van Essche

  Hazard is geen meer waarde voor de ploeg. Hazard geeft meer show dan wol. Hij is zeker geen 100.miljoen waard .De analisten hebben hem overroepen zoals Rog meneer Mulder,nu zie je de echte meneer Hazard,een meeloper. Roger Van Essche.

 • Werner Van Crombrugghe

  Kroos en Modric zijn de spelverdelers maar ze spelen hem niet aan,ook Marcello is bij dat clubje,Real is geen ploeg meer gewoon een bende egoïsten