Mourinho nodigt ballenjongen uit voor etentje: “Hopelijk kunnen we hem mooie herinnering geven”

De ‘Special One’ doet het weer. José Mourinho was eergisteren in de wolken met het werk van ballenjongen Callum Hynes bij het doelpunt van Kane. Hij is zo dankbaar dat hij de jonge knaap nu uitnodigt voor een diner met de spelers. 

In de wedstrijd tussen Tottenham en Olympiakos gooide de alerte ballenjongen snel een nieuwe bal richting Aurier. Die laatste kon profiteren van de desorganisatie bij de Grieken, waardoor Harry Kane op doel af kon. Hij deed waar hij het beste in is en maakte gelijk, waarna Mourinho de 15-jarige bedankte met een handshake en een knuffel. Tottenham won uiteindelijk met 4-2. Ook op de persconferentie gooide ‘The Special One’ nog met complimentjes naar de ballenjongen. “Dat ventje was briljant. Hij las de wedstrijd en zat niet naar de tribunes te kijken. Hij snapte het en gaf een belangrijke assist.”

Mourinho wou Callum meteen na de wedstrijd uitnodigen om mee te vieren met de spelers in de kleedkamer. Hij was na de wedstrijd jammer genoeg al meteen vertrokken omdat hij moest studeren voor een examen wiskunde. Mourinho vergat het echter niet, en heeft hem nu uitgenodigd voor een diner met de spelers voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bournemouth. “Hopelijk kunnen we hem een mooie herinnering geven voor de rest van zijn leven”, aldus de Portugees.

De knuffel voor de ballenjongen

Vandaag plaatste Tottenham foto’s online waar de jongen aanwezig is op het etentje en de spelers ontmoet. Hij zat aan tafel tegenover Davidson Sanchez. Op het menu stond een pasta.

Mourinho bedankt ballenjongen.
RV Mourinho bedankt ballenjongen.