Exclusief voor abonnees

Mourinho doet wat híj wil met Fellaini: middenvelder niet bij Rode Duivels, maar wel 90 minuten op het veld in derby tegen Manchester City

Fellaini knalt weg voor de neus van Laporte.
AFP Fellaini knalt weg voor de neus van Laporte.
Goede afspraken, goede vrienden. Roberto Martínez weerde Marouane Fellaini (30) uit zijn selectie voor IJsland en Zwitserland. Reden: een zeurend pijntje stelt ‘Big Fella’ niet in staat 90 minuten te voetballen. Gisteren speelde diezelfde Fellaini een volledige match. Een met een grimas.

Marouane Fellaini trok de pijp van de ene broekspijp omhoog. Het aangezicht vertrok toen hij na het laatste fluitsignaal richting kleedkamer sjokte. Alles gegeven ondanks de pijn. Negentig minuten op karakter. Negentig minuten ook tegen het advies van de dokters in, maar Fellaini is niet het type dat bij het minste pijntje afhaakt. Loopt op vraag van een trainer door een muur. En desnoods een tweede maal om terug te keren. Bijter die een risico niet schuwt.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wouter VAN LANDEGHEM

  En dan gaan men nog zeggen dat Martinez een ernstige trainer is. Liever spelers meenemen die niet of amper spelen bij hun club dan een speler die volgens hem geen 90 minuten aankan. Ondanks bewijs dit weekend. Waarom gaat hij niet naar Real????? Hij kan zijn risicoloze en luxe jobke toch niet opgeven om te bewijzen dat hij een goede trainer zou zijn.

 • rudy de clerck

  Is dat niet normaal hij word toch betaald door zijn werkgever

 • Roger Deprez

  City is een Wereld ploeg maar met Kevin in het middenveld zou het nog iets beter en snelle gaan, kijk naar Sané die er weinig of niets op dit ogenblik van terecht brengt.

 • marcus bastiaensens

  respect voor fellaini...maar bij manchester city zou hij nooit spelen daar hebben ze zelfs de bruine vandaag niet nodig.