Mondje dicht: Messi zegt Braziliaanse bondscoach even wat hij ervan denkt

Messi legt Tite even het zwijgen op.
Rv Messi legt Tite even het zwijgen op.

Lionel Messi heeft Argentinië in een oefenwedstrijd langs Brazilië geschoten. In Riyad, de hoofdstad van Saoedi-Arabië, werd het 1-0. Er waren 22.000 toeschouwers. Messi opende na bijna een kwartier de score voor de Argentijnen. Aanvankelijk zag de vedette van Barcelona zijn strafschop gekeerd door Liverpools doelman Alisson Becker, maar in de rebound scoorde hij alsnog. Enkele minuten voor de treffer had de Braziliaan Gabriel Jesus van Manchester City een penalty gemist.

Op een gegeven moment in de wedstrijd had de ‘Vlo’ ook even genoeg van het gedrag van Braziliaans bondscoach Tite. Toen die de ‘Gele Kanaries’ iets té ostentatief aan het coachen was,  maakte de Argentijnse sterspeler even duidelijk wat hij ervan vond. Bovenstaande beelden spreken voor zich.

Messi deed voor de eerste keer na een schorsing van drie maanden weer mee. Bij Brazilië ontbrak sterspeler Neymar door een blessure.

 Links van Messi herkent u Lautaro Martinez, het maatje van Romelu Lukaku in de spits bij Inter.
REUTERS Links van Messi herkent u Lautaro Martinez, het maatje van Romelu Lukaku in de spits bij Inter.
EPA2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ibo Arslan

    Geweldige speler

  • Feline Noé

    Het is zeker niet onbeleeft bedoelt denk ik. Hij is ook geen 16 meer. Binnenkort word hij en Ronaldo zelf ook wel coach, ze worden nu eenmaals oud.. ik denk dat die hoofdpijn begon te krijgen van 'te veel' instructies.