Exclusief voor abonnees

Mo Salah, de farao van de Mersey: hoe de Liverpool-ster zich tussen Messi en Ronaldo nestelt

Anp
Wanneer AS Roma en Liverpool vanavond het veld van Stadio Olimpico betreden zal de herinnering van menig oudere voetballiefhebber gaan naar de beladen Europa Cup 1-finale van 1984 op dezelfde plek. Liverpool, dat op strafschoppen won, had indertijd de beschikking over een geweldig team, geleid door een Schotse koning: King Kenny (Dalglish). Nu 34 jaar later speelt er een Farao bij The Reds in de persoon van Mo Salah. De 25-jarige Egyptenaar staat op het punt de duopolie tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo te doorbreken. Of heeft hij dat al gedaan met zijn sublieme spel?

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Willy Govaert

    Vorig seizoen totaal onbekend, Nu vergeleken met Messi of Ronaldo . Volgend seizoen ???????

  • albert laurent

    Wat is de media toch altijd snel met oordelen.Wat heeft hij nu laten zien tegen Roma, en men gaat hem al tegen Messi of Ronaldo plaatsen.Wacht nog een paar jaar en dan zullen wij eens zien wat hij kan.

  • Febe Chapin

    Het enige verschil is dat ze bijna nooit zijn goalviering tonen en direct schakelen naar een andere beeld.