Messi: "Wil eindelijk eens wat winnen met Argentinië"

Lionel Messi.
AFP Lionel Messi.
Lionel Messi en zijn ploeggenoten zijn na het eerste groepsduel tegen Paraguay (2-2) in de Copa América bij elkaar gekomen om de koppen bij elkaar te steken. Het was nodig volgens de kleine Argentijn.

"We hebben met elkaar gesproken dat het beter moest. We zijn een groep die hoger wil en elkaar door en door kent. We weten wat we moeten doen en wat we willen bereiken. En dat is niets anders dan de titel."

Zelfkritiek
Messi meent dat zelfkritiek hiervoor een noodzakelijk goed is. "We hebben dat gedaan zonder te ver te gaan. Door met elkaar te praten, probeer je elkaars fouten te corrigeren. Dat was het idee en dat is het nog steeds. Omdat we altijd beter willen worden", zei hij in een interview met Canchallena.

De ster van FC Barcelona wil nu eindelijk wat winnen met zijn land. "We zijn hier om voor eens en voor altijd deze titel te pakken. De groep verdient het voor alle strijd die we ervoor geleverd hebben. We speelden een geweldig WK en dat moeten mensen ook meenemen in hun gedachten. Ik wil na al die tijd wat winnen met Argentinië."

AFP
AFP
REUTERS
AFP
REUTERS