Messi heeft Houten Bal (nog) niet getekend: dit zijn de - voorlopige - hoogtepunten

Diego Maradona.
rv Diego Maradona.
Bart Uyttersprot, adviseur aan de Victor Hortaschool in Evere, wilde met het project van de Houten Bal aan zijn leerlingen tonen dat je je dromen - zoals de bal laten handtekenen door Lionel Messi - kan realiseren wanneer je gebruik maakt van je talenten en creativiteit. Tal van topspelers tekenden intussen de bal. In afwachting van de handtekening van Messi zijn dit de voorlopige hoogtepunten.

1. Diego Maradona

"Onbereikbaar en onvoorspelbaar. Toch kunnen benaderen, met dank aan de goede wil van zijn persoonlijke bodyguard. Toen Maradona de Houten Bal in handen nam, was hij meteen onder de indruk van de bal op zich."

2. Ronaldinho

"Ongelooflijk sympathieke gast. Geen sterallures, integendeel. Heb contact kunnen leggen met hem via één van zijn jeugdvrienden. Eeuwige glimlach."

Ronaldinho.
rv Ronaldinho.

3. Luis Figo

"Was iemand die ik zeker op de Houten Bal wilde hebben. Hem persoonlijk ontmoeten was ooit één van mijn voetbaldromen. Ik heb hem kunnen treffen op een wedstrijd voor het goede doel van de UEFA in Zwitserland."

Luis Figo.
RV Luis Figo.

4. Jean-Pierre Papin

"Toen Papin vernam dat ik een Club Brugge-supporter was, heeft hij mij met open armen ontvangen in Parijs. Papin nam me mee naar een restaurant op de Champs-Élysées waar we een fijne (blauw-zwarte) babbel hadden."

Jean-Pierre Papin.
Baert Marc Jean-Pierre Papin.

5. Paolo Maldini

"Nodigde mijn vrouw Iris en mijzelf uit in zijn enorme villa in Milaan. We werden er hartelijk ontvangen en blikten terug op zijn rijkgevulde carrière. God in Milaan, maar iemand met beide voeten op de grond."

Paolo Maldini.
Baert Marc Paolo Maldini.

Laatste dag van sms-actie

Vandaag is de laatste dag dat je kan deelnemen aan de wedstrijd om de Houten Bal te winnen. Sms 'bal' naar 4050 om kans te maken. De opbrengst gaat naar BiJeVa vzw, die kinderen die opgroeien in armoede meer kansen wil geven.

RV
RV
RV1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudi De Groof

    Hij had er éné moeilijke tussen, en weg is de droom ....