Messi dartelt tijdens oefenmatch: Argentijn scoort héérlijk en pakt uit met knappe ‘pre-assist’

Lionel Messi.
FC Barcelona Lionel Messi.

Een geweldige pre-assist en twee goals. Lionel Messi was zichzelf vanavond in de oefenmatch van FC Barcelona tegen Girona. ‘t Waren voor de Argentijn zijn eerste goals sinds de hetze over een mogelijk vertrek bij ‘zijn’ club. Vooral Messi’s eerste goal was geweldig. Hij plaatste de bal met zijn mindere rechter via de paal heerlijk in doel. Bij zijn tweede goal week het leer af op een Girona-verdediger. Barça, dat in het kleurrijke nieuwe derde shirt speelde, won met 3-1.

De basisploeg van Barça: Neto; Roberto, Piqué, Araujo, Alba; Busquets, Frenkie de Jong, Coutinho; Griezmann, Messi, Trincao

De goal van Coutinho, na een knappe pre-assist van Messi:

De knappe eerste goal van Messi:

De tweede goal van Messi:

Lees ook:

Lionel Messi, best verdienende voetballer ter wereld, treedt toe tot select clubje sportmiljardairs

Barcelona wint eerste oefenpot met aanvoerder Messi tussen de lijnen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Carlos Simonis

    Yves Van Rossem, niet voor Messi, want hij was het afgelopen seizoen weer topscorer van Spanje + de meeste assist. C.Ronaldo en Messi "dartelen" in oefenwedstrijden en echte wedstrijden.

  • Carlos Simonis

    Yves Van Rossem, daar heb je 100% gelijk in, echter was Messi de afgelopen seizoen topscorer van Spanje plus de meeste assist met dit zeer matige Barcelona. Wat Messi op een training en oefenwedstrijden doet, doet hij ook in echte wedstrijden. Dat is voor heel weinigen weggelegd.

  • Yves Van Rossem

    In een oefenmatch kan iedereen "dartelen" ... het is echter tijdens de échte competitie wedstrijden dat het moet gebeuren en dat blijkt steeds meer en meer een moeilijker verhaal te zijn.