Marouane Fellaini verkoopt stulpje in Manchester (mét eigen kapsalon) voor 2,3 miljoen euro

De voorgevel.
Benson Bunch De voorgevel.
Nadat hij afgelopen winter naar China vertrok, heeft Marouane Fellaini besloten zijn huis in Manchester te verkopen. Prijskaartje: een dikke 2,3 miljoen euro. Maar daarvoor krijg je wel heel wat huis in de plaats.

2.326.850 euro: dat is de exacte prijs van de villa van Marouane Fellaini in Worsley, in het noord-westen van Manchester. In die prijs inbegrepen: vijf slaapkamers, zes grote leefruimtes, een binnenzwembad, een jacuzzi en... een eigen kapsalon. Dat hoeft niet meteen een grote verrassing te heten. Nu loopt hij er kortgewiekt bij, maar in zijn periode bij Manchester United viel hij natuurlijk vooral op door zijn typerende krullen. Nog dit: het optrekje, dat al eventjes op de markt staat, moest aanvankelijk 2,48 miljoen euro kosten, maar omdat er maar geen koper kon gevonden werden, werd de prijs verlaagd.

Een van de ruime vertrekken werd omgebouwd tot kapsalon.
Benson Bunch Een van de ruime vertrekken werd omgebouwd tot kapsalon.

De kans dat de boomlange middenvelder, die onlangs zijn afscheid van de Rode Duivels aankondigde, er wakker van zal liggen, lijkt ons echter klein. Nadat hij in 2013 tekende bij Manchester United, verkaste hij afgelopen wintermercato voor drie seizoenen naar het Chinese Shandong Luneng Taishan FC. Jaarlijks strijkt hij er zo’n 14,5 miljoen euro op, als hij zijn contract volledig uitdoet zal hij tegen 2022 zo’n 43,5 miljoen euro rijker zijn. 

Na drie wedstrijden in de Chinese Super Ligue bekleden Fellaini & co de vierde plaats met zeven punten.

In een andere ruimte is onder meer een pingpongtafel voorzien.
Benson Bunch In een andere ruimte is onder meer een pingpongtafel voorzien.
Ook waterratten zullen hun gading vinden in de villa.
Benson Bunch Ook waterratten zullen hun gading vinden in de villa.
Een van de moderne woonkamers.
Benson Bunch Een van de moderne woonkamers.
AFP9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Vervaet

  Aan sommige mensen hieronder:Wat als jullie zo veel centen zouden verdienen?Veel mensen vinden de lonen van topvoetballers buitensporig,tot ze zelf in het andere kamp zouden staan...

 • rik van dijck

  @ Mr Van Hulst , de moraal van heel het verhaal is dat er belachelijk veel geld rondgaat bij topsporters ( heb daar persoonlijk geen problemen mee ! ) werk mij ook uit de naad om te kunnen leven / genieten . Langs de andere kant begrijp ik Mr. Peelos zijn reactie en als we eerlijk zijn met onszelf is het allemaal toch niet eerlijk verdeeld . Dit is gewoon mijn gedacht daarover zonder te oordelen over anderen !

 • Jose Van Hauwaert

  @Luke Vyncke. Als er u dus morgen iemand 300.000€ per week geeft om uw job uit te oefenen, dan zou u die weigeren? Grapjas eerste klas zeker? Pfffffffff

 • Erwin Van Roy

  Herman en jean mensen die niet rondkomen dat is de fout van die mensen en nieg omdat sporters of andere miljoenen verdienen. Veel mensen leven ver boven hun stand.

 • Bernd Vaes

  Het kapitalisme heerst overal, dus ook in het voetbal. De beste in om het even welke branche haalt het meest (CEO, Manager, topsporter, enz...) en bekomt bij een volgende gelegenheid nog meer, want hier telt hetzelfde principe van een beurs, kan echter wel zeer diep vallen. Een gewone arbeider of bediende heeft slechts de kruimels, maar dankzij arbeidsovereenkomsten kan hij niet laag vallen, is zijn inkomen gegarandeerd (zolang hij naar behoren werkt weliswaar).

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00