Lionel Messi: "Ik heb veel problemen gehad"

PHOTO_NEWS
Vorig seizoen was voor Barcelona geen topseizoen. Voor het eerst sinds jaren kon het geen enkele hoofdprijs wegkapen. Volgens velen doordat sterspeler Lionel Messi minder presteerde dan gewoonlijk. "Ik heb veel problemen gehad, zowel op als naast het veld."

Sinds begin 2015 lijkt het wel alsof Lionel Messi weer vleugels gekregen heeft. Vorig seizoen speelde Cristiano Ronaldo de pannen van het dak en had Messi het wat moeilijker om zijn stempel te drukken. Nu lijkt hij zijn oude niveau weer te bereiken. "Ik wilde dit jaar zo goed mogelijk beginnen en ben me ervan bewust daat ik geen geweldig seizoen speelde vorig jaar. Ik heb zowel op als naast het veld problemen gehad", aldus Messi in een gesprek met El Mundo Deportivo. Hij vertelde er wel niet bij wat de problemen juist inhielden.

Dankzij de kleine Argentijn is Barcelona weer volop in strijd met Real Madrid om de titel. Barça staat nog één punt achter in de Primera Division. "Het team heeft nu meer zelfvertrouwen dankzij een nieuwe houding en onze nieuwe wil om te winnen."